Default

Stalen deuren en stalen frames maken een geweldige combo

Stalen deuren en stalen frames maken een geweldige combo

Wanneer een doorgang de grootst mogelijke veiligheid vereist, bestaat er geen twijfel over een combinatie van stalen deuren en stalen frames. De stalen combo biedt maximale sterkte en duurzaamheid, om nog maar te zwijgen van de weerstand tegen de elementen. Naast sterkte beschikt staal over ongelooflijke visuele kwaliteiten, die de aantrekkingskracht van een constructie of gebouw nog verder vergroten. Hoewel er andere alternatieven zijn voor het beveiligen van openingen en doorgangen, is staal toch iets dat op een aantal punten niet kan worden verslagen.

Steel Gateways in actie

Beide kozijnen en deuren vormen een compleet doorgangsysteem – ingang, uitgang of beide. Het systeem is ontworpen om te voldoen aan specifieke vereisten zoals in het geval van industriële, commerciële of residentiële toepassingen van stalen luiken, stalen deuren en dergelijke. Het is niet nieuw om stalen hekken, luiken en deuren te zien die veel zakelijke en kantoorruimtes beveiligen. Zelfs residentiële garages gebruiken bijna altijd staal voor hun deuren.

Stalen deuren en stalen frames maken een geweldige combo

De geweldige voordelen van staal

Deuren en kozijnen kunnen worden gemaakt van variabele materialen, waaronder hout, aluminium en glas voor deuren. Staal is echter vooral veel gevraagd vanwege zijn sterkte en duurzaamheid. Waar de veiligheid van eigendom en leven de hoogste prioriteit hebben, hoeven gebruikers niet afdoende te zijn over staal voor de deuren en frames. Door de hoge stijfheid, veelzijdigheid en kostenefficiëntie van staal is het een echt praktische optie voor het beveiligen van ingangen, uitgangen en andere openingen.

In vergelijking met hout zijn stalen deuren brandvertragend en kosteneffectiever. Ze hoeven niet zo dik te zijn om sterk te zijn, terwijl houten deuren en kozijnen gemaakt moeten zijn van dik hardhout om hun sterkte en duurzaamheid te garanderen. Staal is slijtvaster dan hout, en het is de enige vijand die roest is, die kan worden voorkomen door de antiroestlaag aan te brengen. Hout daarentegen is kwetsbaar voor veel elementen, waaronder vocht en termieten.

In vergelijking met aluminium is staal zwaarder en steviger, niet gemakkelijk gebogen en gedeukt. Wanneer lichte deuren en kozijnen vereist zijn, kunnen gebruikers altijd kiezen voor hogere meters staal, die dunner en lichter zijn. Wanneer zware stalen deuren en frames vereist zijn, kunnen meters 16, 14 en 12 worden gebruikt.

Steel’s Weaknesses Solved

Stalen deuren en stalen frames maken een geweldige comboStaal is gevoelig voor corrosie en roest. Maar gegalvaniseerd staal biedt een hogere mate van weerstand tegen corrosie en roest. Staal kan zelfs worden gecoat om te voorkomen dat het wordt blootgesteld aan lucht en vocht, wat roest veroorzaakt. Wanneer corrosie een grote zorg is en sanitaire voorzieningen kan ondermijnen, kan in plaats daarvan roestvrij worden gebruikt. Er zijn verschillende staallegeringen beschikbaar voor het maken van stalen deuren en kozijnen, en elk heeft zijn eigen niveau van weerstand tegen corrosie en roest, en elk varieert in sterkte, duurzaamheid en prijs.

Ace Engineering wordt gerund door Managing Director Peter Tyrrell, die meer dan 30 jaar ervaring heeft in de Shutter-business. Ace Engineering is een klein professioneel bedrijf dat trots is op hun niveau van klantenservice.

Ace Engineering is onlangs gestart met het leveren van Trellidor Security Grilles. Deze Attack-testroosters zijn een voorkeur voor de politie en alle verzekeringsmaatschappijen en agenten voor criminaliteitspreventie bevelen hen ten zeerste aan.